روش فوق العاده درست کردن باقالی پلو با گردن

دسته غذاهای باقالی پلو چه با گوشت چه با ماهیچه و همچنین با گردن از جمله خوشمزه ترین وعده های ایرانی می باشند که به صورت بسیار بالا در رستوران ها و مراسمات طبخ می شود ، ما را در ادامه این مطلب همراهی کنید تا طرز تهیه باقالی پلو با گردن را به صورت خانگی اما با طعم رستورانی آموزش دهیم :مواد مورد نیاز برای تهیه باقالی پلو با گردن :

  • باقالی: 2 پیمانه
  • گردن گوسفند: 1 عدد
  • برنج: 2 پیمانه
  • چوب دارچین: 1 تکه
  • شوید خشک:یک و نیم پیمانه
  • زعفران دم کرده: 1/2 پیمانه
  • پیاز:3 عدد
  • سیب زمینی برای ته دیگ: در صورت تمایل
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن:به میزان لازم

 طرز تهیه باقالی پلو مجلسی

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مطالب دینی کارآفريني طرح توجيهي پرورش زنبور عسل باران پاییزی نمایندگی بیمه سامان شیراز مرد بازار مجمع اضداد فایکو موزیک | دانلود اهنگ وردپرس Donald9adhx2 Page آموزش سئو و بهینه سازی سایت